Újabb Food Not Bombs akció

Támogasd a Food Not Bombs-ot!
A Food Not Bombs egy vallásoktól és pártpolitikától független nemzetközi szerveződés,amit még az 1980-as években hoztak létre amerikai békeaktivisták. A Food not bombs mozgalom keretében vegetáriánus és vegan meleg ételeket osztunk rászorulók számára, és akcióink egyben békés demonstrációk. 

Akcióinkkal arra is szeretnénk felhívni az emberek figyelmét,hogy koránt sincs minden rendben ezzel a rendszerrel, és ezzel kilépve az utcára nap, mint nap szembesülhetünk,látva az aluljárókban vagy más, mélyszegénységben élő embereket. Az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió tagállamaiban jelentős a túlfogyasztás és a pazarlás, olyannyira, hogy emberek tömegei élnek és élhetnének a gazdagok kukáiból.
Ételosztásunkkal tehát a javak egyenlőtlen elosztása, egyesek túlfogyasztása és sokak létminimum alatt élése ellen demonstrálunk. Véleményünk szerint az ételhez és a hajlékhoz való jog alapvető emberi jog.
A Food Not Bombs szervezeteknek a világ minden pontján hatalmas átfedése van a punk/hardcore színtérrel és egyéb társadalmi egyenlőtlenségre felhívó csoportosulásokkal.
Ennek a koncertnek a bevétele a Food Not Bombs Budapest működéséhez járul hozzá a következő zenekarok részvételével, 2014.01.04-én:

CRIPPLED FOX
EXTERMINATING ANGEL
HUMAN ERROR
FUSEISM
MUDPIE
NORMS
RÁKOSI
WRONGG!!


(FB esemény itt!)

Nincsenek megjegyzések: