Punk's Not Dead!

A nemrég a Nuclear Blast kiadóhoz szerződött és az idei Rockmaratonra is bejelentkezett punk legenda Exploited frontembere, Wattie tegnap este a színpadon kapott szívrohamot Lisszabonban, ahol a Hatebreed és a Napalm Death társaságában léptek fel.
Egyelőre csak annyi biztos, hogy májusig teljes pihenőt tart a csapat.


Reméljük, Wattie hamarosan felépül és láthatjuk majd a Rockmaratonon! Jobbulást!
"Sajnálattal közöljük, hogy komoly betegsége miatt Wattie nem folytathatja a turnézást. Legalább egy hétig kórházban kell maradnia. Köszönet a jókívánságokért! Nagyra értékeljük!" - fogalmaz a punk csapat közleménye.
Wattie és társai eredetileg az idei év második felére ígérték a régóta várt új albumot, de ez a terv most módosulhat. A legutóbbi Exploited lemez még 2003-ban jött ki Fuck The System címmel.
Az Exploited új lemezszerződése értelmében március 14-én újra megjelenik a három legutóbbi lemez, méghozzá rendesen megbónuszolva, és a digipack verziók mellett persze lesznek vinyl változatok is.
Az eredetileg 1996-ban kiadott Beat The Bastards egy bónusz DVD-vel jön ki, rajta egy "Official-Live Bootleg" koncertanyaggal, a Fuck The System új kiadása 4 bónuszdalt fog tartalmazni, akárcsak az 1990-es The Massacre idei változata.


Wattie persze legalább olyan lelkes, mint a rajongók:

"Végre! Négy éve a szavamat adtam rá, hogy leszerződünk a Nuclear Blast-hoz. Ez most már hivatalos. Szuper dolog számunkra, hogy Európa legnagyobb független kiadójával állapodtunk meg. A megállapodás egyik fő oka az volt, hogy a cég tulaja, Markus Staiger az egyik leghatalmasabb Exploited rajongó. Pontosan tudom, hogy 100 százalékosan mögöttünk áll! Az új lemez még idén megjelenik - valamikor! Punks Not Dead!"


Markus Steiger is örül, mint majom a farkának:

"Egy régesrégi álom vált valóra azzal, hogy az Exploited leszerződött hozzánk. Fiatalkoromban szinte kizárólag hardcore és punk muzsikákat hallgattam és az Exploited már akkoriban is az abszolút kedvenceim közé tartozott. Az olyan lemezek, mint a Punks Not Dead, a Troops Of Tomorrow, vagy később a Beat The Bastards és a Fuck The System rendszeresen pörögtek nálam és pörögnek ma is.
De a banda koncertjei is mindig egészen különlegesek voltak. Őszinte, kemény és mocskos - amilyennek a punknak lennie kell! Abszolút csúcspont volt számomra, amikor tavaly a születésnapomon felléptek a Nuclear Blast főhadiszálláson. Utána egy kézfogással meg is pecsételtük a megállapodást, majd reggelig buliztunk! Üdv a Nuclear Blastnál srácok, Punks not dead!"

Nincsenek megjegyzések: