Figyelem! A játék neve: válogatás cédé!

Amikor írogattuk a zenekari kritikákat itt a stábbal (jönnek szépen azok is majd sorban), azzal poénkodtunk, hogy ezt mindenkinek hallani kellene!
Ebből jött az ötlet, hogy kellene egy "kolerás válogatás cédé", hogy ne csak olvassátok, de olvasás közben hallgassátok is a Kolerát!!
Mi faszagyerekek' vagyunk és ezért kitaláltuk  azt is, hogy megcsináljuk a cédét, ami egyenlőre csak "digitális formában" lesz elérhető / letölthető itt az oldalon, de ha úgy néz ki, hogy van rá igény, akkor mindenképpen kreáltatunk nektek egy normális cd formátumot, amit majd a rajta szereplő zenekarok bulijain is be tudtok szerezni akár...
Nos nagy lázasan azt terveltük ki, hogy játszunk! A játék lényege, hogy várjuk azon zenekarok jelentkezését, akik rajta szeretnének lenni ezen a válogatáson a kolerawebzine@gmail.com-ra. A kitétel csak annyi, hogy legyen minimum kettő stúdió minőségű dalotok, ami nem régebbi fél évesnél és persze legyen köze a zenének a punkhoz! (Ha lesz rá igény ezt a válogatásalbumot félévente szeretnénk megjelentetni...) Az sem baj, sőt, jó, jobb ötlet, ha csak a válogatáson szerepel a dalotok, mert kiváló lemezbeharangozó lesz, illetve az sem baj, ha lemezre pakolt dal kerül a válogatásra, mert jó lehetőség, hogy belehallgassanak a munkátokba!!!
Amint létrejön a válogatás ígérjük, eljuttatjuk egy rakás helyre, és bemutatjuk a megfelelő fórumokon!
Egyenlőre nem kell aggódni, eddig csak két zenekarral tárgyaltunk, akik bölcsen igent mondtak a lehetőségre, úgy hogy várjuk még a zenekarok jelentkezését! (Minimum tíz zenekart szeretnénk kettő-kettő dallal a lemezre pakolni!) Úgy hogy hajrá punk zenekarok, adott a lehetőség!!!

Nincsenek megjegyzések: