Volt pofánk rákérdezni - Lastmanstanding - Soha nem adják fel






A Lastmanstanding egy aránylag új székesfehérvári Hc banda, amelynek alapítói ismertebb zenekarokból (Doghitters, Septic Pain) érkeztek és igyekeznek minél szélesebb körrel megismertetni a zenéjüket. 
A dobos Lengyel Erik mutatja be nekünk röviden a zenekart.

A közös zenélés ötlete 2013 decemberében merült fel a fehérvári hardcore színtér két aktív tagja, Erik (Lengyel Erik - Doghitters, dob) és Bodi (Bodolai Zoltán - Septic Pain, gitár/vokál) között.
Megvoltak a közös elképzelések és öltetek valamint a basszeros személye is Sípos Jani személyében. Majd jött az első próba, ami után az életképesnek ítél projekthez már csak egy frontember kellett.
Ekkor jött a képben Laci (Kiss László), mindannyiuk közös ismerőse, akiben meglátták azt a kiállást és határozottságot, amit kerestek.
Lacival jött egy második gitáros is Kapai Gergő személyében, így kezdődtek el a közös próbák 2014-ben, immár ötösfogatként.
Majd jött a név is szépen lassan: Lastmanstanding. Jelképezve azt, hogy mindig törekedni kell arra, hogy Te légy az az ember, aki állva marad a végére. A "soha fel nem adás" -t jelképezve.
A kezdeti nehézségek és összecsiszolódás után már gördülékenyebb volt a közös munka, ennek lett az eredménye az év végére elért 4 saját szám, valamint a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben lévő két élő fellépés.
A munka folyamatos, ötletetek és témák jönnek, így semmi sem akadályoz minket abban hogy 2015 a mi évünk legyen!





Lastmanstanding facebook oldal






                                               Lastmanstanding - Jogodban áll hallgatni


További LMS dalok ide kattintva hallhatók

Nincsenek megjegyzések: